De Nieuwe Loet

Castricum - Castricum aan Zee
Toekomstig aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

HET PROJECT

In het monumentale paviljoensgebouw worden de 12 herenhuizen, 5 villa's en 5 appartementen gerealiseerd. Alle woningen hebben een unieke indeling. De woningen hebben opvallend hoge plafonds van ruim 4,1 meter! De zonligging van de terrassen en aangrenzende tuinen is optimaal.
De vrijstaande villa’s hebben een zeer ruime living, maar liefst vijf slaapkamers, een flinke tuin en beschikken over vrij uitzicht over het park.
Alle woningen beschikken over een grote parkeerbox voor 2 auto’s in de ondergrondse parkeergarage. Zo blijft het prachtige eigen park in stand en de historische sfeer onaangetast.

Piet Boon Studio heeft voor 3 representatieve woningen een interieurontwerp gemaakt. De koopsom is inclusief een keuken van Piet Boon Kitchen en ingerichte badkamer met sanitair van Villeroy & Boch.

DE LOCATIE

De Nieuwe Loet ligt in landgoed Duin en Bosch, aan de Oude Parklaan.
Hier ervaar je rust en ruimte met de gemakken en gezelligheid van Castricum dichtbij.
Het voormalige landgoed Duin en Bosch verandert in een kleinschalige woonbuurt met een paar bijzondere initiatieven zoals ambachtelijke bakkerij Bak’m en grand café De Oude Keuken.

Er zijn nog maar 2 woningen beschikbaar dus schrijf je snel in op www.denieuweloet.nl

Meer informatie

Kenmerken

Project
De Nieuwe Loet
Koopwoningen
22
Type woningen
Appartement, Herenhuis, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Castricum.

Aanmelden