Aan de Hage

Castricum - Castricum
Toekomstig aanbod

€ 195.000,- tot € 395.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
95 - 190m2
Kaveloppervlak
223 - 479m2

Over dit project

HARTJE CASTRICUM
Heerlijk wonen in hartje Castricum met alle voorzieningen binnen handbereik. Duinen, bos, strand en zee op minder dan een kwartier fietsafstand. Aantrekkelijk? Maak kennis met plan Aan de Hage! Twee kleinschalige appartementengebouwen; luxe en riant (Koraalzand – 100% verkocht) of comfortabel en betaalbaar (Zilverzand – 100% verkocht). Alle appartementen hebben een heerlijk balkon op het zuiden en zuidwesten. Daarnaast bevat Aan de Hage 11 vrije zelfbouwkavels (fase 1 100% verkocht) - fase 2 volgt medio 2018.

Vrije Zelfbouwkavels - fase 2
Onderdeel van Aan de Hage zijn ook 11 royale vrije zelfbouwkavels met een perfecte zonligging en ruime bebouwingsmogelijkheden. De kavels worden omzoomd door het groen langs de Henri Dunantsingel en de Albert Schweitzerlaan. Nieuw wonen, maar met volwassen groen om u heen. De kavels variëren in grootte van circa 225 tot 480 m² en worden in twee fasen verkocht. Fase 1 beslaat de kavels 1 tot en met 7 (reeds verkocht), fase 2 beslaat kavels 8 tot en met 11 (naar verwachting medio 2018 in de verkoop). Toekomstige bewoners kunnen hier hun droomhuis bouwen. Een aantal spelregels is vastgelegd in een kavelpaspoort om de kwaliteit en de samenhang van de woningen te waarborgen. Op die manier bent u ervan verzekerd dat Aan de Hage een geweldige woonplek wordt én blijft.

Benieuwd naar de woningen in fase 2 en wil jij hier komen wonen? Kijk dan op www.aandehage.nl voor meer informatie en om je in te schrijven voor een van de woningen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Aan de Hage
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
11
Prijs
€ 195.000,- tot € 395.000,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Tuin
Tuin
Eigendom
Volle eigendom
Voorz. binnen 1 Km.
Supermarkt

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Castricum.

Aanmelden