Nieuw Koningsduin

Castricum - Castricum
Actueel aanbod

€ 250.000,- tot € 800.000,-

Over dit project

Historische locatie
Wilt u graag buiten wonen? Op een groene historische locatie dichtbij zee, strand, bos en duinen? Landgoed Duin en Bosch breidt de komende jaren van een zorglocatie uit naar een prachtig gebied om te wonen. In de nieuwe woonwijk Nieuw Koningsduin woont u in een inspirerende omgeving. Het project ligt verscholen in een schitterend bos, met de zee binnen handbereik. Een vijver, tezamen met het omringende groen bepalen voor een belangrijk deel de sfeer van de wijk: groen, rustig, intiem en chique. De ligging maakt het landgoed een paradijs om te wandelen en fietsen. Maar vooral om te wonen. Castricum aan Zee - Bakkum is bovendien zeer centraal gesitueerd. Binnen enkele minuten in de auto of de trein staat u in het centrum van Amsterdam, Alkmaar of Haarlem.

Duin en Bosch
Op het oostelijke deel van landgoed Duin en Bosch, aan de rand van het Noord-Hollands duinreservaat worden in totaal circa 230 woningen gerealiseerd. ABB Bouwgroep zal de eerste woningen voor haar rekening nemen. De woningen van deze eerste fase(s) zijn momenteel in ontwikkeling. Er is gedacht aan verschillende doelgroepen met een divers woningaanbod. Te weten; vrije kavels, vrijstaande woningen, twee-onder-een-kapwoningen, drie-onder-een-kapwoningen, rijwoningen en semibungalows. Het plan is opgedeeld in verschillende woonfasen die samen een geheel vormen.

Wonen in de natuur
De zee, het omliggende duingebied en de historie van het landgoed zijn inspiratiebron geweest voor de planvorming. Wonen in Nieuw Koningsduin is meer dan bijzonder door het samengaan met de natuur en omgeving. Mensen die van buiten wonen en leven houden voelen zich in Nieuw Koningsduin meer dan thuis. U kunt genieten van het bos, wandelen in de duinen, en de prachtige flora en fauna in de Kennemerduinen ontdekken. En met de zee en het strand om de hoek maakt u een heerlijke strandwandeling of spelen en zwemmen de kinderen terwijl u geniet van een drankje op een van de terrasjes.

Het groene nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin zal in verschillende fases gerealiseerd worden. Iedere (deel)fase bestaat uit een gevarieerd woningaanbod. Zo is het plan interessant voor verschillende doelgroepen.


Het project Nieuw Koningsduin
Nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin, gesitueerd op landgoed Duin en Bosch te Castricum aan Zee - Bakkum zal in verschillende fases gerealiseerd worden. Iedere (deel) fase kenmerkt zich door een intiem karakter en een parkachtige, ruime setting. Dat is gezellig, kleinschalig wonen op een werkelijk waar unieke locatie.

Momenteel is het project nog in ontwikkeling. Naar verwachting gaat de eerste fase begin 2014 in de verkoop.

Rust, ruimte & natuur staan centraal!
In de nieuwe woonwijk Nieuw Koningsduin woont u in een inspirerende omgeving. De wijk krijgt een uitstraling die aansluit bij de natuurrijke omgeving. Kleinschalig, gezellig en vrij wonen staan centraal in het plan. Er wordt een breed spectrum aan woningtypen voor verschillende doelgroepen gerealiseerd. Naast de bebouwing is er in de wijk bovendien ruim voldoende plaats voor parkeren en recreƫren. Kortom, een heerlijke groene en ruim opgezette wijk. Perfect om buiten te spelen of om een wandeling te maken

Gevarieerd woningaanbod
In het project wordt een breed spectrum aan woningtypen gerealiseerd voor verschillende doelgroepen. Te weten vrijstaande villa's, ruime twee-onder-een-kapwoningen, riante drie-onder-een-kapwoningen, mooie rijwoningen en tot slot comfortabele semibungalows. Ook worden er enkele vrije kavels (zelfbouw) aangeboden.

De woningen van nieuwbouwproject Nieuw Koningsduin zijn momenteel in ontwikkeling. Prijzen, plattegronden, indelingen, etc. zijn in dit stadium nog niet bekend. Te meer omdat wij hiervoor eerst uw woonwensen willen horen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Nieuw Koningsduin
Koopwoningen
230
Prijs
€ 250.000,- tot € 800.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrije kavel, Vrijstaand

Voorzieningen

Parkeren
Parkeerplaats
Balkon
10 tot 15 m2

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Castricum.

Aanmelden