Lange Akker

Castricum - Limmen
Actueel aanbod

€ 234.450,- tot € 253.800,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
521 - 564m2

Over dit project

Bouw uw eigen huis op kavel 13, 19 of 21 in nieuwbouwproject De Lange Akker, te Limmen!

De laatste 3 kavels, met een respectievelijke oppervlakte van maar liefst 521, 521 en 564 m2, maken deel uit van een kleinschalig nieuwbouwproject van 10 royale kavels aan de Lange Akker.

Een eigen huis laten bouwen – een ├ęcht eigen huis! Helemaal van u, van voordeur tot zolderraam. Zelf bedacht en gebouwd. Het kan, aan de Lange Akker in Limmen. Uw kavel maakt deel uit van een bouwplan in Noord-Kennemerland dat door lokale overheden wordt aangeduid als ‘Wonen in het groen’; een plan dat in ruim wonen voorziet op de oude strandwal. Het gebied in Limmen zelf doet ‘Wonen in het groen’ recht: de kavels worden niet alleen gedeeltelijk omzoomd door groen, ook in het hart van de bouwvlek staat een groenvoorziening gepland. Het ontspannen begint dus al op weg naar de eigen oprijlaan en in de achtertuin. Maar ook de rest van de omgeving staat garant voor een prettige leefklimaat.

Ondanks de rustige situering liggen alle uitvalswegen nabij, zodat de A9, Alkmaar en het strand makkelijk bereikbaar zijn.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Lange Akker
Koopwoningen
3
Prijs
€ 234.450,- tot € 253.800,-
Type woningen
Vrije kavel

Voorzieningen

Tuin
Tuin op het Westen

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Castricum.

Aanmelden